ActSporty

 ActSporty Agency består av tre kamerater og “hverdagskrigere” med genuin interesse og lidenskap for en rekke aktiviteter, trening og helse – både som folkehelseinitiativ og toppidrett.

Vi opererer som salgsagenter for internasjonale merker, både i sportsbransjen og fashion-markedet i Norge. Vi tilbyr fagkompetanse, oppfølging, markedsføring og salg, samt planlegging og gjennomføring av eventer. 
Vi tilbyr også skreddersydde pakker til bedrifters forutsetninger og ønsker. Dette inkluderer bedriftslogo, samt all logistikk med pakking og levering på kontoret.

Våre kjerneverdier er kvalitet, design og funksjon.

I ActSporty´s nettbutikk finner du merkene vi er stolte representanter for i det norske markedet. Samtlige merker er håndplukket, gjennomtestet og til slutt godkjent basert på kritiske og faglige vurderinger omkring kvalitet, design og funksjon.
Vi etterstreber å være en kvalitetsleverandør av treningsklær, activewear og tilliggende utstyr, og legger vår stolthet i å si at du kun får kvalitetsprodukter i ActSporty´s nettbutikk.
 
Teamet
ActSporty driftes av en sporty vennegjeng fra Kragerø: Andreas Grøgaard, Petter Thorsen og Thomas Grøgaard.
  
Andreas Grøgaard
Andreas Grøgaard (f. 1992) har en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i ledelse- og organisasjonspsykologi. Han er svært interessert i en rekke idrettsgrener (fotball, langrenn, friidrett, styrketrening osv.), men har selv hovedsakelig bedrevet langdistanseløping siden 2012. Hans personlige rekord på maraton er (foreløpig) 2:28:42.
Andreas drifter virksomheten Breaking Marathon Limits AS, der han tilbyr treningsveiledning for bedrifter og privatpersoner, samt relaterte aktiviteter og tjenester. Foretaket tar sikte på å inspirere og oppmuntre løpere – uavhengig av ambisjoner og nivå. Engasjementet for idretten kommer også til uttrykk gjennom rollene i redaksjonskomiteen til Kondis, som Runner’s Worlds løpeskoekspert, som instruktør og reiseleder for Springtime, samt diverse ambassadørroller.
Andreas har videre lang erfaring i sportsvarebransjen med kundebehandling, bedriftsaktiviteter, produkttesting, løpsanalyse, salg, markedsføring, skrive artikler, kurs og administrativt arbeid.
 
 
Petter Thorsen
Petter er selskapets daglige leder. Han har arbeidet aktivt med forretningsutvikling innenfor ulike bransjer, i nye såvel som veletablerte bedrifter. Petter har erfaring som daglig leder fra servicebransjen, og er foreleser i entreprenørskap og bedriftsutvikling. Han har opparbeidet seg kompetanse i å tilrettelegge for tilpassede produkter og tjenester, basert på kundenes behov og interesser. 
Den brede erfaringen underbygges av en slagkraftig teoretisk bakgrunn, med en mastergrad i idrett, friluftsliv og helse, samt en bachelorgrad i entreprenørskap.
 
 
Thomas Grøgaard
Thomas er selskapets aktive idrettsutøver; han er profesjonell fotballspiller i Aalesund FK. Han har også en fortid i Odds BK, SK Brann og Strømsgodset IF. Tilsammen har Thomas opparbeidet seg over 250 eliteseriekamper, 50 aldersbestemte landskamper, samt én A-landskamp for Norge. 
Som aktiv utøver tilfører han ActSporty-teamet ekstraordinær fagkompetanse med sin erfaring med treningsklær- og utstyr på toppnivå. Ved siden av fotballkarrieren har Thomas også tilegnet seg forretningsforståelse; han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Vil du bli en av våre forhandlere?

Vi er stolte av å tilby en eksklusiv portefølje av merker. Felles for dem er at de leverer produkter av topp kvalitet, banebrytende design og/eller enestående funksjonalitet.

Våre merker er håndplukket og representerer det aller beste innen sine respektive kategorier. Vi legger vår stolthet i å tilby våre forhandlere produkter de virkelig kan stole på, med upåklagelig service og tett oppfølging, til konkurransedyktige priser.

Kontakt oss på telefon eller mail, så tar vi en uforpliktende prat!

Kontakt oss

LØP

SAYSKY

Løpernes valg for unik stil og eksepsjonell ytelse. SAYSKY er drevet av lidenskap for løping og en konstant streben etter å kombinere innovativt design med topp funksjonalitet. Et dansk merke med røtter i sjarmerende Danmark og den pulserende byen København.

Ønsker du å bli forhandler av SAYSKY? Send oss en mail!

Yoga & Fashion

Moonchild Yogawear

Et dansk merke som forener mote og yoga med en dyp forpliktelse til bærekraft. Inspirert av den danske livsstilen og yogakulturen, bringer vi deg en unik blanding av stil og funksjonalitet.

Ønsker du å bli forhandler av Moonchild? Send oss en mail!

SOLBRILLER

Okkult Eyewear

Okkult er en motreaksjon mot en utdatert brillebransje, preget av høye priser og kompliserte tilvalg. Fokuset skiftes fra overprisede merkevarebriller til deg som person og kunde. Hvorfor? Fordi alle har rett til å se bra ut uten at det koster skjorta. Alle brillene fra Okkult er av egenprodusert skandinavisk design, og de tilbyr akkurat samme kvalitet som man kan forvente fra et hvilket som helst motehus.

FASHION & LØP

YMR TRACK CLUB

Der sport møter mote i en unik blanding av høy ytelse og tidløs stil. Produktene er designet og produsert i Sverige for å levere eksepsjonell kvalitet og funksjonalitet - med bærekraft i fokus.

Ønsker du å bli forhandler av YMR? Send oss en mail!

SPORTSFASHION

The Jogg Concept

The Jogg Concept er motemerket for aktive kvinner og menn som elsker å blande stil og komfort. Vi gir deg den perfekte kombinasjonen av hverdagsklær og sporty vibes. Velkommen til et univers der enkelhet, naturlighet og glede møter fargerik og positiv stil.

Ønsker du å bli forhandler av TJC? Send oss en mail!

PADEL

Cuera

Cuera® er et sports- og klesmerke med tilknytning til den voksende padel-samfunnet. Cuera® tilbyr moderne klær og tilbehør for aktivitet både på og utenfor banen, med mål om å tilføre en moderne atmosfære til padel-sporten og livsstilen rundt den. Cuera® sine kolleksjoner balanserer holdbarhet og estetikk, inspirert av sportens athleisure-kultur, og tar hensyn til både komfort og ytelse.

Ønsker du å bli forhandler av Cuera? Send oss en mail!

Kontakt oss