Retur av varer

Skadede varer og klagerett

Når du mottar bestillingen din, sjekk varene for skade eller feil. Hvis varen er skadet, kontakt oss på kontakt@actsporty.no for ytterligere instruksjoner. Du har en toårig klagerett i henhold til norsk lov.

 

Refusjon

Som kunde har du rett til å avbestille kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Du må returnere varen i original emballasje. Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men ikke bruke det utover det. Kunden må betale for returfrakt.

 

Tilbakebetaling

Som kunde har du rett til å avbestille kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Du må returnere varen i original emballasje. Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men ikke bruke det utover det. Kunden må betale for returfrakt.

Vil du bli en av våre forhandlere?

Vi er stolte av å tilby en eksklusiv portefølje av merker. Felles for dem er at de leverer produkter av topp kvalitet, banebrytende design og/eller enestående funksjonalitet.

Våre merker er håndplukket og representerer det aller beste innen sine respektive kategorier. Vi legger vår stolthet i å tilby våre forhandlere produkter de virkelig kan stole på, med upåklagelig service og tett oppfølging, til konkurransedyktige priser.

Kontakt oss på telefon eller mail, så tar vi en uforpliktende prat!

Kontakt oss

LØP

SAYSKY

Løpernes valg for unik stil og eksepsjonell ytelse. SAYSKY er drevet av lidenskap for løping og en konstant streben etter å kombinere innovativt design med topp funksjonalitet. Et dansk merke med røtter i sjarmerende Danmark og den pulserende byen København.

Ønsker du å bli forhandler av SAYSKY? Send oss en mail!

Yoga & Fashion

Moonchild Yogawear

Et dansk merke som forener mote og yoga med en dyp forpliktelse til bærekraft. Inspirert av den danske livsstilen og yogakulturen, bringer vi deg en unik blanding av stil og funksjonalitet.

Ønsker du å bli forhandler av Moonchild? Send oss en mail!

SOLBRILLER

Okkult Eyewear

Okkult er en motreaksjon mot en utdatert brillebransje, preget av høye priser og kompliserte tilvalg. Fokuset skiftes fra overprisede merkevarebriller til deg som person og kunde. Hvorfor? Fordi alle har rett til å se bra ut uten at det koster skjorta. Alle brillene fra Okkult er av egenprodusert skandinavisk design, og de tilbyr akkurat samme kvalitet som man kan forvente fra et hvilket som helst motehus.

FASHION & LØP

YMR TRACK CLUB

Der sport møter mote i en unik blanding av høy ytelse og tidløs stil. Produktene er designet og produsert i Sverige for å levere eksepsjonell kvalitet og funksjonalitet - med bærekraft i fokus.

Ønsker du å bli forhandler av YMR? Send oss en mail!

SPORTSFASHION

The Jogg Concept

The Jogg Concept er motemerket for aktive kvinner og menn som elsker å blande stil og komfort. Vi gir deg den perfekte kombinasjonen av hverdagsklær og sporty vibes. Velkommen til et univers der enkelhet, naturlighet og glede møter fargerik og positiv stil.

Ønsker du å bli forhandler av TJC? Send oss en mail!

PADEL

Cuera

Cuera® er et sports- og klesmerke med tilknytning til den voksende padel-samfunnet. Cuera® tilbyr moderne klær og tilbehør for aktivitet både på og utenfor banen, med mål om å tilføre en moderne atmosfære til padel-sporten og livsstilen rundt den. Cuera® sine kolleksjoner balanserer holdbarhet og estetikk, inspirert av sportens athleisure-kultur, og tar hensyn til både komfort og ytelse.

Ønsker du å bli forhandler av Cuera? Send oss en mail!

Kontakt oss