Om oss

 ActSporty Agency består av tre kamerater og “hverdagskrigere” med genuin interesse og lidenskap for en rekke aktiviteter, trening og helse – både som folkehelseinitiativ og toppidrett.

Vi opererer som salgsagenter for internasjonale merker, både i sportsbransjen og fashion-markedet i Norge. Vi tilbyr fagkompetanse, oppfølging, markedsføring og salg, samt planlegging og gjennomføring av eventer. Vi tilbyr også skreddersydde pakker til bedrifters forutsetninger og ønsker. Dette inkluderer bedriftslogo, samt all logistikk med pakking og levering på kontoret.
Våre kjerneverdier er kvalitet, design og funksjon.

I ActSporty´s nettbutikk finner du merkene vårt agentur er stolte representanter for i det norske markedet. Samtlige merker er håndplukket, gjennomtestet og til slutt godkjent basert på kritiske og faglige vurderinger omkring kvalitet, design og funksjon.

Vi etterstreber å være en kvalitetsleverandør av treningsklær, activewear og tilliggende utstyr, og legger vår stolthet i å si at du kun får kvalitetsprodukter i ActSporty´s nettbutikk.

 

Teamet
ActSporty AS driftes av en sporty vennegjeng fra Kragerø, Andreas Grøgaard, Petter Thorsen og Thomas Grøgaard.

  

Andreas Grøgaard

Andreas Grøgaard (f. 1992) har en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i ledelse- og organisasjonspsykologi. Han er svært interessert i en rekke idrettsgrener (fotball, langrenn, friidrett, styrketrening osv.), men har selv hovedsakelig bedrevet langdistanseløping siden 2012. Hans personlige rekord på maraton er (foreløpig) 2:28:42.
Andreas drifter virksomheten Breaking Marathon Limits AS, der han tilbyr treningsveiledning for bedrifter og privatpersoner, samt relaterte aktiviteter og tjenester. Foretaket tar sikte på å inspirere og oppmuntre løpere – uavhengig av ambisjoner og nivå. Engasjementet for idretten kommer også til uttrykk gjennom rollene i redaksjonskomiteen til Kondis, som Runner’s Worlds løpeskoekspert, som instruktør og reiseleder for Springtime, samt diverse ambassadørroller.
Andreas har videre lang erfaring i sportsvarebransjen med kundebehandling, bedriftsaktiviteter, produkttesting, løpsanalyse, salg, markedsføring, skrive artikler, kurs og administrativt arbeid.

 

 

Petter Thorsen

Petter er selskapets daglige leder. Han har arbeidet aktivt med forretningsutvikling innenfor ulike bransjer, i nye såvel som veletablerte bedrifter. Petter har erfaring som daglig leder fra servicebransjen, og er foreleser i entreprenørskap og bedriftsutvikling. Han har opparbeidet seg kompetanse i å tilrettelegge for tilpassede produkter og tjenester, basert på kundenes behov og interesser. 

Den brede erfaringen underbygges av en slagkraftig teoretisk bakgrunn, med en mastergrad i idrett, friluftsliv og helse, samt en bachelorgrad i entreprenørskap.

 

 

Thomas Grøgaard

Thomas er selskapets aktive idrettsutøver; han er profesjonell fotballspiller i Strømsgodset IF. Han har også en fortid i Odds BK og SK Brann. Tilsammen har Thomas opparbeidet seg over 250 eliteseriekamper, 50 aldersbestemte landskamper, samt én A-landskamp for Norge. 

Som aktiv utøver tilfører han ActSporty-teamet ekstraordinær fagkompetanse med sin erfaring med treningsklær- og utstyr på toppnivå. Ved siden av fotballkarrieren har Thomas også tilegnet seg forretningsforståelse; han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).