SAYSKY TIGHTS GUIDE

Å velge riktig par med tights for sesongen kan forbedre løpeopplevelsen din. SAYSKY sine løpetightser fokuserer spesielt på komfort, temperatur, fukttransport og bevegelsesfrihet, og har praktiske lommer for oppbevaring. De utvikler ulike alternativer som holder deg løpende gjennom hele året, fra kalde vintre til varme sommerdager, i tillegg til innendørstrening.

I denne guiden finner du en oversikt over de ulike tightsene og buksene, slik at du kan velge riktig par i henhold til din spesifikke trening, vær og klima, samt personlige preferanser forøvrig. De er vurdert etter pusteevne, fukttransport, varme, vekt og brukstidspunkt på året:

  • Motion+ Tights: Lett varme / hele året og innendørs 
  • Combat+ Tights: Lett varme / hele året 
  • Pace+ Tights: Medium varme / overgangsperiode
  • Blaze+ Tights: Høy varme / vintersesong
  • Pace Pants: Medium varme / hele året og innendørs 
  • Blaze Pants: Høy varme / vintersesong

 

MOTION+ TIGHTS 

Motion+ Tights er et par grunnleggende sportstights som passer utmerket for ulike aktiviteter, enten du gir alt på treningssenteret eller er ute og løper. Passformen er tettsittende, med valg av stoff og funksjoner som gir deg en avslappet følelse, men samtidig friheten til å gjøre det du vil.

EGENSKAPER:

Pusteevne: 4/5
Fukttransport: 4/5
Varme: 3/5
Vekt: 2/5 

ANBEFALT BRUK:

Lett varme - Grunnleggende treningstights for hele året. Ideell for en rolig joggetur, daglig bruk eller på treningssenteret.

 

COMBAT+ TIGHTS 

Combat+ Tights er et klassisk par tights som kan brukes hele året. De har en tettsittende passform og gir samtidig en god bevegelsesfrihet. Stoffet er lettere og ikke like varmt som hos Motion+ og Pace+, noe som gjør dem perfekte for harde treningsøkter, ute i naturen eller på treningsstudioet.

EGENSKAPER:

Pusteevne: 4/5
Fukttransport: 4/5
Varme: 3/5
Vekt: 2/5 

ANBEFALT BRUK:

Lett varme - Tights for hele året. Ideelle for lange løpeturer, høyintensive treningsøkter eller treningssenteret.


PACE+ TIGHTS 

Pace+ Tights er perfekt for overgangssesongene. De gir middels varme, noe som gjør dem litt varmere enn Combat+ Tightsene. De har en tettsittende passform og et stoff som er veldig mykt og lett. Dette sikrer høy komfort under lange løpeturer og avslappet jogging.

EGENSKAPER:

Pusteevne: 4/5
Fukttransport: 4/5
Varme: 4/5
Vekt: 2/5 

ANBEFALT BRUK:

Middels varme - Tights for overgangssesongene. Ideelle for lange løpeturer, avslappet jogging eller lett trening på treningsstudioet.

 

 

BLAZE+ TIGHTS

Blaze+ Tights er et par vintertights med et tykkere og varmere stoff, noe som gjør dem ideelle for den kalde vinteren. De kommer med en tett passform og en supermyk følelse på innsiden, noe som holder deg varm og komfortabel når temperaturen synker.

EGENSKAPER:

Pusteevne: 4/5
Fukttransport: 4/5
Varme: 5/5
Vekt: 2/5

ANBEFALT BRUK:

Høy varme - vintertights. Ideell for all slags løping i kaldt vær.

 

saysky

 

PACE PANTS

Pace Pants er en helårs-favoritt for mange. De er ideelle å ha på seg i overgangssesongene, når det er kjølig, men ikke for kaldt. De er designet for å håndtere høy hastighet på løpeturen, men også for å se kul ut på farten. Dette er et godt valg for alle som ikke liker å bruke tights. Stilen er unisex og med en smal passform fra knærne og ned.

EGENSKAPER:

Pusteevne: 4/5
Fukttransport: 3/5
Varme: 3/5
Vekt: 2/5

ANBEFALT BRUK:

Middels varme - treningsbukse for hele året. Ideell for en rolig joggetur, daglig bruk eller treningsstudioet.

 saysky

 

BLAZE PANTS

Blaze Pants er et par løpebukser, designet med et dobbeltlag med stoff for å holde deg ekstra varm i den kalde årstiden. De er varmere enn Pace-buksene, men passformen er den samme; de er smalere fra knærne og ned.

EGENSKAPER:

Pusteevne: 3/5
Fukttransport: 3/5
Varme: 5/5
Vekt: 3/5

ANBEFALT BRUK:

Høy varme - bukser for vintertrening. Ideell for løping i kaldt vær.

 
saysky

 

Vil du bli en av våre forhandlere?

Vi er stolte av å tilby en eksklusiv portefølje av merker. Felles for dem er at de leverer produkter av topp kvalitet, banebrytende design og/eller enestående funksjonalitet.

Våre merker er håndplukket og representerer det aller beste innen sine respektive kategorier. Vi legger vår stolthet i å tilby våre forhandlere produkter de virkelig kan stole på, med upåklagelig service og tett oppfølging, til konkurransedyktige priser.

Kontakt oss på telefon eller mail, så tar vi en uforpliktende prat!

Kontakt oss

LØP

SAYSKY

Løpernes valg for unik stil og eksepsjonell ytelse. SAYSKY er drevet av lidenskap for løping og en konstant streben etter å kombinere innovativt design med topp funksjonalitet. Et dansk merke med røtter i sjarmerende Danmark og den pulserende byen København.

Ønsker du å bli forhandler av SAYSKY? Send oss en mail!

Yoga & Fashion

Moonchild Yogawear

Et dansk merke som forener mote og yoga med en dyp forpliktelse til bærekraft. Inspirert av den danske livsstilen og yogakulturen, bringer vi deg en unik blanding av stil og funksjonalitet.

Ønsker du å bli forhandler av Moonchild? Send oss en mail!

SOLBRILLER

Okkult Eyewear

Okkult er en motreaksjon mot en utdatert brillebransje, preget av høye priser og kompliserte tilvalg. Fokuset skiftes fra overprisede merkevarebriller til deg som person og kunde. Hvorfor? Fordi alle har rett til å se bra ut uten at det koster skjorta. Alle brillene fra Okkult er av egenprodusert skandinavisk design, og de tilbyr akkurat samme kvalitet som man kan forvente fra et hvilket som helst motehus.

FASHION & LØP

YMR TRACK CLUB

Der sport møter mote i en unik blanding av høy ytelse og tidløs stil. Produktene er designet og produsert i Sverige for å levere eksepsjonell kvalitet og funksjonalitet - med bærekraft i fokus.

Ønsker du å bli forhandler av YMR? Send oss en mail!

SPORTSFASHION

The Jogg Concept

The Jogg Concept er motemerket for aktive kvinner og menn som elsker å blande stil og komfort. Vi gir deg den perfekte kombinasjonen av hverdagsklær og sporty vibes. Velkommen til et univers der enkelhet, naturlighet og glede møter fargerik og positiv stil.

Ønsker du å bli forhandler av TJC? Send oss en mail!

PADEL

Cuera

Cuera® er et sports- og klesmerke med tilknytning til den voksende padel-samfunnet. Cuera® tilbyr moderne klær og tilbehør for aktivitet både på og utenfor banen, med mål om å tilføre en moderne atmosfære til padel-sporten og livsstilen rundt den. Cuera® sine kolleksjoner balanserer holdbarhet og estetikk, inspirert av sportens athleisure-kultur, og tar hensyn til både komfort og ytelse.

Ønsker du å bli forhandler av Cuera? Send oss en mail!

Kontakt oss